Het Kiddo verhaal

Kleding maken voor kids die ze zelf graag dragen, dat is sinds 1998 de gedachte geweest bij het maken van de Kiddo collecties. Met oog voor kwaliteit en draagcomfort vertaald naar fashion voor kids. Collecties die met veel liefde, passie en teamwork vervaardigd worden.

Vanaf januari 2020 is onze merknaam gewijzigd in 'Kiddo United!' voor de kids en 'Born United!' voor de baby/peuter. We willen met United! staan voor hoe we elkaar kunnen versterken. De collecties worden op het moment verkocht via zo'n 80 verkooppunten in Nederland en België, maar met Kiddo en Born United! hopen we uiteindelijk heel Europa te veroveren. 

2 keer per jaar brengen we collecties, voorjaars/zomer en herfst/winter. Voor elk seizoen, hebben we de pre order collecties die gebaseerd zijn op nieuwe trends die spelen en verzameld zijn tijdens onze voorjaars en herfst reizen naar de grote steden zoals Parijs, Milaan, Londen en Antwerpen en Amsterdam. Elke stad brengt een andere sfeer en nieuwe ideeën.

De collectie voor jongens en meisjes, is opgebouwd in 3 maat groepen:

  • kids groep in de maten 104 t/m 176.
  • baby groep in de maten 62 t/m 98 en onze
  • New Born collectie in organisch katoen voor de aller kleinste in de maten 50, 56 en 62.

Onze uitdaging voor de kids is, styles te ontwerpen/produceren, die de kids zelf uit de kast trekken gewoon omdat zij het een feestje vinden om aan te trekken. De kids zijn ons visitekaartje, de ambassadeurs van Kiddo United!

Veel kijk plezier op onze site, groetjes het Kiddo Team